En dan natuurlijk de beplanting zelf!

Aan de hand van de door u aangegeven voorkeuren wordt een beplantingsplan gemaakt. In het beplantingsplan worden bomen, heesters en vaste planten gebruikt, op een manier waarbij er in alle seizoenen iets is te beleven. Uiteraard worden deze in een goed bewerkte en bemestte grond verwerkt.

Het werken met groen, het maken van de prachtige combinaties, perfecte verhoudingen en kleur-samenstellingen is bij de aanleg de aankleding van de tuin.

De beplanting betrekken wij rechtstreeks van kwekers uit de omgeving van Boskoop. Wij kunnen daarom beschikken over vrijwel alle planten in soorten en verschillende maten. U kunt bij ons ook eigen bestellingen plaatsen voor beplanting welke wij dan voor u kunnen leveren.

Op het nieuw te leveren plantmateriaal, wat door ons geplant wordt, is een aanslaan garantie van toepassing. De planten die niet in één groeiseizoen zijn aangeslagen worden kosteloos vervangen met uitzondering van droogte.

De beplanting moet ook door de jaren heen mooi blijven. Daarom is plantenkennis en de kunde om dat door het juiste onderhoud bij te sturen een van de hoofdzaken van ons hoveniersvak.